POLITICA GDPR

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR PERSONALE www.balastierasm.eu

SC ANG STONEX SRL respectă și protejează confidențialitatea vizitatorilor site-ului www.balastierasm.eu Această politică explică modul în care colectăm, procesăm și protejăm datele dvs. personale.

1. Colectarea datelor personale

Singura metodă prin care colectăm date personale de pe site-ul nostru este intermediul formularului de contact. Atunci când completați acest formular, putem colecta următoarele informații:

  • Nume și prenume
  • Adresa de e-mail
  • Număr de telefon
  • Orice alte informații pe care alegeți să ni le oferiți prin formular.

2. Utilizarea datelor personale

Datele personale pe care ni le furnizați prin formularul de contact vor fi folosite doar pentru a răspunde solicitărilor sau întrebărilor dvs. Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. personale terților și nu vom folosi adresa dvs. de e-mail pentru trimiterea de e-mailuri nesolicitate.

3. Protecția datelor personale

Ne angajăm să păstrăm datele dvs. personale în siguranță. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora, am implementat măsuri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile colectate online.

4. Drepturile dvs.

Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR), aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge și opune prelucrarea datelor dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice alte întrebări legate de datele dvs., vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate pe site.